Casa de vis – Servicii de amenajări şi decoraţiuni interioare Luminux

Casa de vis – Servicii de amenajări şi decoraţiuni interioare Luminux

Locuinţa este mai mult decât un loc în care va petreceţi majoritatea timpului, este o prelungire a personalităţii fiecăruia. O locuinţa fără decoraţiuni interioare este ca o floare fără petale. Obiectele decorative sunt cele care conferă casei personalitate, sentimente vizuale, viaţă şi culoare.

LUMINUX - Amenajari interioare

LUMINUX – Amenajari interioare

Fie că este vorba despre stiluri vintage, clasice sau moderne, acestea sunt indispensabile ambientării interioare. În tot ceea ce facem ţinem cont de dorinţele şi preferinţele dumneavoastră şi realizăm produse care să aducă în priviri zâmbete şi bucurie dar în acelaşi timp să fie deplin funcţionale pentru ca spaţiul în care locuiţi să exprime din plin o parte din frumuseţea dumneavostră interioară si astfel ceea ce este frumos în inima dumneavoastră să se reflecte din plin şi în lucrurile din jur.

În toate lucrările noastre, punem preţ pe echilibrul între vizual şi compoziţional, folosind tehnolgii şi materiale de înalta calitate, unde culoarea şi detaliul au un rol important în creionarea unei ambianţe de vis. Oferim o gama largă de produse şi servicii pentru spaţiul dumneavoastră. Mobiler personalizat, modern, clasic sau în stil vintage pictat manual, sisteme de iluminat economic cu leduri, corpuri de iluminat şi luminatoare virtuale realizate din plafoniere Luminux Eco-Led, tablouri luminoase în întuneric, precum şi o gama special dedicată Home Style & Decor.

La cererea dumneavoastră oferim lucrări de amenajări interioare ce pot satisfice cele mai exigenţe cerinţe, pornind de la amenajări şi decoraţiuni pentru apartamente, case, pensiuni până la interioare de birouri, bănci, spaţii comerciale, magazine de prezentare şi comercializare, etc.
Suntem o echipa dinamică de artişti cu idei originale, dornici să le concretizăm în cele mai inedite amenajări şi decoraţiuni interioare. În toate activităţile noastre creative, îmbinăm inovaţia cu designul funcţional şi oferim soluţii originale pentru decorarea fiecărui perete al casei dumneavoastră.
Prin colaborarea cu echipa noastră obţineţi lucrări de calitate deosebită şi garanţia lucrului bine făcut. Încă de la început beneficiaţi de consultanţă de specialitate gratuită din partea noastră.

Contactaţi-ne pentru a avea căminul la care aţi visat întotdeauna!

COMENZI > Luminux Online Shop > www.luminux-eu.com