Relaxare la superlativ în confortul băii tale cu LUMINUX – Free Light Decorative Panels: Panouri decorative cu imagini luminoase în întuneric.

LUMINUX – Free Light Decorative Panels: Panouri decorative cu imagini luminoase în întuneric.

Idei pentru o baie de vis – Servicii de amenajări şi decoraţiuni interioare Luminux

Amenajare baie cu panouri din plastic Luminux Free-Light care luminează în intuneric fără consum de electricitate.

O baie normală poate fi transformată cu câteva artificii de amenajare in ceva mai elegant și sofisticat. Poate că ne gândim uneori că multe amenajari cu stil nu se pot face într-o baie normală de apartament şi că baia e doar spaţiul în care trebuie să avem numai cele absolut necesare cum ar fi o cadă sau o cabină de duş, vasul pentru WC, un bideu, o chiuvetă şi câteva accesorii de baie utile cum ar fi un dulăpior, o oglindă și câteva accesorii decorative. Şi în mare parte acesta este un lucru adevărat. Băile spectaculoase sunt destul de dificil de realizat, este nevoie de un spaţiu mai mare, de materiale de cea mai bună calitate, de designul unui specialist de interioare și mai ales de costuri mari. Asta insă nu ne oprește să visăm la o baie de lux. Însă din păcate mulți dintre noi nu ne permitem luxul de a avea o baie de vis fie din lipsa unui spațiu mai mare sau din lipsa unui buget adecvat care să ne permită o astfel de extravaganță. Asta însă nu înseamnă că trebuie sa renunțăm la dorințele noastre de a avea o baie de vis.

Compania noastra vine in intâmpinarea dorințelor dumneavoastră cu un concept decorativ unic și original prin design și funcționalitate și vă propune o soluție alternativă, practică, cu costuri accesibile și care poate transforma orice baie într-una de vis – Amenajările cu panouri din plastic Luminux Free-Light imprimate cu peisaje de vis ce luminează in intuneric fără consum de electricitate.
Urmează-ți imaginația… invită natura în casa ta!

Un astfel de perete decorativ realizat din panouri Luminux FreeLight se poate monta in câteva ore de orice meseriaă priceput. Aceste panouri cu imagini luminoase în întuneric sunt set. Cel mai mic set este format din 4 imagini (panouri). Dimensiunile standard ale unui astfel de panou sunt de 25x50cm, respectiv 2,3 cm grosime iar imaginea finală se compune din mai multe astfel de panouri montate unul lângă celălalt. Aceste seturi pot fi realizate în variate dimensiuni și imagini.
În prezența luminii naturale sau artificiale culorile și detaliile imprimate cu o tehnologie specială de ultimă oră, pot aduce mai multă culoare și armonie în camera dumneavoastra, iar în întuneric imaginile vor lumina mai multe ore dezvăluind efecte luminoase suprinzătoare.
Pentru a lumina discret in intuneric panourile decorative din această gamă nu au nevoie de baterii sau alte surse de curent! Imaginile se incarcă cu energie luminoasă din orice sursă de lumină naturală sau artificială după o expunere de aproximativ 20 de minute. Practic este suficient să lăsați lumina aprinsă în cameră minin 15-20 de minute, ca mai apoi să vă bucurați de imaginile luminoase in intuneric toata noaptea! Intensitatea luminoasă emisă este maximă în prima oră, ca mai apoi ea să scadă constant până la epuizarea ei, proces ce poate dura 8-9 ore, după care procesul de încărcare-descărcare cu energie luminoasă poate fi reluat practic la infinit. Lumina emisă de aceste panouri este discretă și nu deranjeaza somnul, fiind utilă ca lumină de veghe sau orientare pe timp de noapte.
Cerneala folosită la imprimare este ecologică, nu conține plumb sau fosfor și are proprietatea de a înmagazina și emite lumina naturală sau artificială.

Produsele noastre sunt fabricate în România, cu talent, forță de muncă și inteligență românească și sunt acoperite de garanție 100%. Panourile decorative realizate de noi nu conțin fosfor, ci au la bază un fotopolimer cristalin de ultimă generație (Rețetă Proprie) care este de peste 30 de ori mai puternic ca intensitate și durată de iluminare în întuneric decât fosforul din comerț!

Contactaţi-ne pentru a avea căminul la care aţi visat întotdeauna!

COMENZI > Luminux Online Shop > www.luminux-eu.com

luminux-iluminat

Locuinţa este mai mult decât un loc în care va petreceţi majoritatea timpului, este o prelungire a personalităţii fiecăruia. O locuinţa fără decoraţiuni interioare este ca o floare fără petale. Obiectele decorative sunt cele care conferă casei personalitate, sentimente vizuale, viaţă şi culoare.
Fie că este vorba despre stiluri vintage, clasice sau moderne, acestea sunt indispensabile ambientării interioare. În tot ceea ce facem ţinem cont de dorinţele şi preferinţele dumneavoastră şi realizăm produse care să aducă în priviri zâmbete şi bucurie dar în acelaşi timp să fie deplin funcţionale pentru ca spaţiul în care locuiţi să exprime din plin o parte din frumuseţea dumneavostră interioară si astfel ceea ce este frumos în inima dumneavoastră să se reflecte din plin şi în lucrurile din jur.
În toate lucrările noastre, punem preţ pe echilibrul între vizual şi compoziţional, folosind tehnolgii şi materiale de înalta calitate, unde culoarea şi detaliul au un rol important în creionarea unei ambianţe de vis.
Oferim o gama largă de produse şi servicii pentru spaţiul dumneavoastră. Mobiler personalizat, modern, clasic sau în stil vintage pictat manual, sisteme de iluminat economic cu leduri, corpuri de iluminat şi luminatoare virtuale realizate din plafoniere Luminux Eco-Led, tablouri luminoase în întuneric, precum şi o gama special dedicată Home Style & Decor.
La cererea dumneavoastră oferim lucrări de amenajări interioare ce pot satisfice cele mai exigenţe cerinţe, pornind de la amenajări şi decoraţiuni pentru apartamente, case, pensiuni până la interioare de birouri, bănci, spaţii comerciale, magazine de prezentare şi comercializare, etc.

Suntem o echipa dinamică de artişti cu idei originale, dornici să le concretizăm în cele mai inedite amenajări şi decoraţiuni interioare. În toate activităţile noastre creative, îmbinăm inovaţia cu designul funcţional şi oferim soluţii originale pentru decorarea fiecărui perete al casei dumneavoastră.
Prin colaborarea cu echipa noastră obţineţi lucrări de calitate deosebită şi garanţia lucrului bine făcut. Încă de la început beneficiaţi de consultanţă de specialitate gratuită din partea noastră.

Contactaţi-ne pentru a avea căminul la care aţi visat întotdeauna!

COMENZI > Luminux Online Shop > www.luminux-eu.com