LUMINUX - Custom Interior Design

Home Interior Design

Conceptul decorativ Luminux ofera o gama variata de produse decorative de avangarda, mobilier de arta, servicii de amenajari pentru spatii de locuit sau comerciale precum si sisteme performante, cu un inalt randament ecologic pentru iluminatul ambiental, care se pot integra perfect in echilibru deplin cu preferintele personale. Viziunea si dorinta noastra cea mai inalta este sa dam aripi imaginatiei clientilor, sa le oferim posibilitatea de a crea in casele lor, un univers personalizat, la fel de unic ca si ei. Dorim sa delectam si sa bucuram privirile tuturor cu produse de cea mai inalta calitate, design si functionalitate. Pentru ca fiecare spatiu trebuie sa spuna o poveste numai al lui si pentru ca avem viziunea, curajul si vointa sa ne depasim limitele creative, dorim sa transmitem ceva mai mult decat o simpla imagine a unui produs. In activitatile noastre productive si de creatie dorim sa indraznim mai mult, sa creem ceva cu totul altfel, unic si special, asa incat tu sa fii cel multumit, sa fii cel care sa te bucuri de rezultatul final, sa simti ca ochii ti se bucura si inima iti zambeste. Produsele si serviciile Luminux se adreseaza in primul rand imaginatiei clientilor! Nu vrem sa oferim ceva comercial si banal, dimpotriva, vrem sa indraznim sa oferim mai mult. Daca simplele decoratiuni care te inconjoara zi de zi acasa sau la birou nu te multumesc si iti doresti ceva unic, special, ceva mai personal, ceva care sa iti aduca o stare sufleteasca de bine atunci cand te afli in locul respectiv, noi iti putem oferi o alternativa!

Commercial Spaces

Conceptul Luminux doreste sa-ti ofere ceva absolut nou, original si diferit, ceva care sa te reprezinte, ceva deosebit, ceva care sa-ti faca privirea sa imbratiseze imaginile in care sa regaseti o parte din tine, o parte din imaginatia ta, nu doar un perete rece sau o incapere fara suflet si personalitate.

Creatiile noastre decorative sunt ideale pentru a oferi camerei tale un plus de armonie, de culoare si de viata! Acestea sunt ideale pentru o gama forte larga de spatii: dormitoare, saloane, holuri de trecere, camere de copii, camere de tineret, birouri, piscine, restaurante, cafenele, cluburi, gradinite sau case de vacanta.

Prin tot ceea ce facem solicitam la maxim imaginatia clientilor nostri pentru a le oferi o privire noua asupra lucrurilor care ii inconjoara si le personalizeaza stilul de locuit si de viata. Atunci cand doresti sa te bucuri de un spatiu de locuit cu adevarat unic,

Conceptul Luminux iti poate oferi avantajul vizual si functional de care ai nevoie. 

Alaturi de tine, de dorintele tale si de viziunile noastre comun impartasite incepe calatoria luminata de bucuria de a fi si de a locui intr-un spatiu in perfecta armonie cu vibratiile si dorintele de frumos ale sufletului.

Spune-ne in ce culori si forme vrei sa-ti delectezi privirile!

Nightclubs SFX Design - A new decorative concept designated to impress!

Luminux Nightclubs SFX (Special Effects) Design is a state-of-the-art breakthrough interior decorative creations that will set your club apart from the competition. Is a futuristic new decorative concept born from our artistic vision and desire to create a unique ambient, totally out of the present decorative patterns. Accomplished with the newest technologies and special effects materials that will give the ultimate “WOW” factor, the new “Luminux Nightclubs SFX Design“ concept is meant especially for nightclubs, discotheques, bars, coffee shops, restaurants, and other locations of public matters. We can imagine and create a unique “house style concept” interior design that will make your club the hottest, most talked about night spot in the area, drawing crowds from your competitors and maximising your return on investment. “Luminux Nightclubs SFX Design“ offer unique magical light and color effects. The reaction to this hot new decorative technology is beyond words. In the presence of normal background lighting the special effects decorative creations can be: visible, partially visible, or totally invisible in the ambient lights. Through alternating specters of background lighting ( LED color projectors or normal spot lights) and “black light” BLB lamps, we can create spectacular light effects that give the impression of movement or image transformation into a totally different one, overlaid on the same surface. Conceived and accomplished in a multitude of items, images, colors, themes and designs, specially designed and accomplished in correspondence with your desires, “Luminux Nightclubs SFX Design“ offer an unbeatable visual advantage when you want to offer your customers an ideal space to spend unique and memorable moments.